• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Samorząd Studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • RODO
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • Akademia Zdrowia i Urody
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Kosmetologia
    • Studia Podyplomowe
      • Biotechnologia w kosmetologii
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
      • Żywienie człowieka
      • Żywność, suplementy diety i produkty kosmetyczne
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Q&A rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Rozkład zjazdów
    • BON
    • Biblioteka
    • Proces dyplomowania
    • Dział Płatności
    • Dział Praktyk
      • Studenckie praktyki zawodowe
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia Żywności
      • Dietetyka
      • Kosmetologia I st.
      • Kosmetologia II st.
      • Kształcenie Specjalistyczne
      • Wykaz Instytucji
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Praktyki w WSIiZ
    • Stypendia
    • Organizacje studenckie
    • Punkt Konsultacyjny
    • ERASMUS +
      • Program
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Osiągnięcia studentów
    • Materiały do pobrania
    • BHP
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
  • Kontakt
    • Dział Promocji i Rekrutacji
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Pełnomocnik BON
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Dział Praktyk i Doradztwa Personalnego
    • Biuro Karier
    • Dział Zamówień
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Samorząd Studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • RODO
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • Akademia Zdrowia i Urody
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Kosmetologia
    • Studia Podyplomowe
      • Biotechnologia w kosmetologii
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
      • Żywienie człowieka
      • Żywność, suplementy diety i produkty kosmetyczne
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Q&A rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Rozkład zjazdów
    • BON
    • Biblioteka
    • Proces dyplomowania
    • Dział Płatności
    • Dział Praktyk
      • Studenckie praktyki zawodowe
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia Żywności
      • Dietetyka
      • Kosmetologia I st.
      • Kosmetologia II st.
      • Kształcenie Specjalistyczne
      • Wykaz Instytucji
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Praktyki w WSIiZ
    • Stypendia
    • Organizacje studenckie
    • Punkt Konsultacyjny
    • ERASMUS +
      • Program
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Osiągnięcia studentów
    • Materiały do pobrania
    • BHP
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
  • Kontakt
    • Dział Promocji i Rekrutacji
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Pełnomocnik BON
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Dział Praktyk i Doradztwa Personalnego
    • Biuro Karier
    • Dział Zamówień
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Informacje o nas
  • Certyfikaty i wyróżnienia

COVER WSIIZ b


CERTYFIKATY I WYRÓŻNIENIA

loading...
Wzorowa Firma
Orły Edukacji

Szanowni Państwo!

Jest Nam niezmiernie miło Państwa poinformować, że Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała tytuł LIDERA EDUKACJI - NAJLEPSZA UCZELNIA NIEPUBLICZNA AGLOMERACJI WARSZAWSKIEJ w ogólnopolskim konkursie Wzorowa Firma.

Nagrodę w dniu 11.02.2019 r. podczas uroczystej gali w Hotelu Gromada w Warszawie odebrali Kanclerz i Założyciel Uczelni - dr hab. Marcin J. Geryk oraz Prodziekan Nauk o Zdrowiu - dr Joanna Klonowska.

Jest Nam tym bardziej miło, że Nasze starania i ustawiczny rozwój doceniły samorządowe organy wojewódzkie oraz przedsiębiorcy z woj. mazowieckiego, którzy wytypowali Nasze uczestnictwo w konkursie na podstawie dotychczasowych osiągnięć.

Dziękujemy Kapitule Konkursu za słowa uznania i pakiet zaufania do dalszego podnoszenia poziomu wykształcenia młodzieży z woj. mazowieckiego i nie tylko.

Bardzo dziękujemy wszystkim zaangażowanym w działalność i ustawiczny rozwój Uczelni! Ta nagroda to sukces całej społeczności akademickiej Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie!

 

Szanowni Państwo!

Niezmiernie miło nam jest poinformować, że Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie została Laureatem konkursu „Orły Edukacji 2019”

Orły Edukacji to prestiżowa nagroda, którą mogą się poszczycić jedynie najlepsze firmy. Werdykt jest najlepszym potwierdzeniem profesjonalizmu i wysokiej jakości kształcenia WSIiZ. Program konkursu został stworzony, aby spośród istniejących na rynku placówek, wyróżnić liderów branży edukacyjnej, którzy wyznaczają nowe kierunki rozwoju, stawiają na innowację i nieustanny rozwój oraz w sposób elastyczny podchodzą do zmian zachodzących na rynku pracy. Ranking firm uczestniczących w tym konkursie jest oparty o oceny internetowe. Nasza Uczelnia uzyskała  bardzo wysoką ocenę, a co za tym idzie została laureatem Orłów Edukacji, wyprzedzając równocześnie ponad 81 tysięcy innych firm w Polsce.  Dziękujemy za uznanie i pozytywne opinie.

Informacje o nas

  • Misja Uczelni
  • Władze uczelni
  • Podstawa Prawna
  • Certyfikaty i wyróżnienia
REKRUTACJA
E-DZIEKANAT
 
Zadzwoń do nas+48 22 562 35 00
Napisz do nasrekrutacja@wsiiz.pl
Przyjedź do nas ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, 02-366, Warszawa

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia


logo szary

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom

Back to top