Student
Organizacja roku akademickiego
Samorząd Studentów
Programy studiów
Informator dla Studentów
Biblioteka
Stypendia
Praktyki
Proces dyplomowania
Erasmus+
Organizacje studenckie
Wsparcie dla studentów
Wznowienie studiów
Wykładowca
Partner
Współpraca
Wyszukaj:
Search
O uczelni
Misja i Strategia Uczelni
Władze uczelni
Wirtualny Spacer
Podstawa prawna
JAKOŚĆ KSZTAŁCENIA
Projekty UE/ MNiSW
RODO
Oferta edukacyjna
Studia licencjackie
Studia inżynierskie
Studia magisterskie
Studia podyplomowe
REKRUTACJA
Proces rekrutacji
Przeniesienie z innej Uczelni
Procedura uznawalności efektów kształcenia
Promocje
Dofinansowania do nauki
Informator dla kandydatów
Rekrutacja dla obcokrajowców
FAQ – najczęściej zadawane pytania
WYDARZENIA
KONTAKT
Kontakty
Mapa dojazdu
Home
Wirtualny Spacer
Wirtualny Spacer
Zamknij panel
Zmień rozmiar
A-
A+
Sterowanie klawiaturą
Zmień czcionkę
Podkreśl linki
Wysoki kontrast
Zresetuj ustawienia
Zamknij panel
Accessibility by WAH
„Doskonałość dydaktyczna uczelni” w ramach Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój współfinansowany ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego
Biblioteka
Academica
Czasopisma
Dla studenta
Dla wykładowcy
EBSCO
Informacje ogólne
Księgozbiór
Open Access
Open science
Przydatne linki
Regulamin i szkolenie
Udostęnianie prac dyplomowych
WBN – Wirtualna Biblioteka Nauki
Współpraca międzybiblioteczna
Zotero
Detergenty studia warszawa
Erasmus+
Biuro Współpracy Międzynarodowej
Incoming
Program
Rekrutacja
Informator dla kandydatów
Jakość Kształcenia
Akredytacje
Badanie jakości kształcenia
Biuro ds. doskonalenia jakości kształcenia
Działania projakościowe
Jakość kształcenia
Kontakty
Mapa dojazdu
Misja i Strategia Uczelni
Oferta edukacyjna
Studia inżynierskie
Chemia kosmetyczna
Chemia ogólna
Chemia żywności
Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
Studia licencjackie
Dietetyka
Kosmetologia
Pielęgniarstwo
Zdrowie publiczne
Studia magisterskie
Chemia
Kosmetologia
Kurs wyrównawczy
Ścieżki kształcenia na kierunku DIETETYKA
Dietetyka – Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
Dietetyka – Bezpieczeństwo Żywności i Żywienia
Dietetyka – Dietoprofilaktyka i Dietoterapia
Technologia kosmetyku
Studia podyplomowe
Chemia i receptura kosmetyków
Coaching zdrowia
Dietetyka
Dietetyka i suplementacja w sporcie
Dietetyka kliniczna
Edukacja zdrowotna
Kosmetologia bioestetyczna
Kosmetologia holistyczna
Kosmetologia kliniczna
Kosmetologia od podstaw
Kosmetologia w onkologii
MARKETING HEALTH & BEAUTY
Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia
Podologia
Psychodietetyka
Technologia produkcji kosmetyków
Trychologia kosmetologiczna
Well-being and health at work
Life Balance Foundation – Magdalena Cieśla
WELL-BEING i zdrowie w miejscu pracy
Fundacja Life Balance – Magdalena Cieśla
Organizacja roku akademickiego
Harmonogramy zjazdów
Organizacja roku akademickiego
Zarządzenia Rektora
Partner
Partner biznesowy
Konsorcjum na rzecz parnerstwa biznesowego
Partnerstwo naukowe
Partnerstwo naukowe
Rada Społeczno – Gospodarcza
Partner Edukacyjny
Szkoły Patronackie
Akademia Wiedzy o Zdrowiu
Współpraca z otoczeniem społeczno – gospodarczym
Polityka dotycząca cookies
Praktyki
Informacje ogólne
Regulamin studenckich praktyk zawodowych Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Proces dyplomowania
Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
Do pobrania
Harmonogram egzaminów
Informacje ogólne
Terminarz
Praca dyplomowa
Do pobrania
Harmonogram obron
Informacje ogólne
Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
Promotor/recenzent
Terminarz
Wzory prac dyplomowych
Praktyczny egzamin zawodowy
Do pobrania
Harmonogram egzaminów
Informacje ogólne
Terminarz
Studia podyplomowe
Do pobrania
Harmonogram egzaminów
Informacje ogólne
Programy studiów
Projekty UE/ MNiSW
Projekty MNiSW
Doskonałość dydaktyczna Uczelni
Organizacja i przeprowadzenie dodatkowych zajęć dla studentów pierwszego roku studiów stacjonarnych
Wsparcie uczelni niepublicznych w zakresie prowadzenia zajęć z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość
Projekty UE
Bezpłatne kursy dla pielęgniarek i położnych
Bezpłatne szkolenie dla lekarzy organizowane na terenie M. St. Warszawy
Modyfikacja kierunku Kosmetologia w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Modyfikacja programu studiów II stopnia na kierunku Dietetyka w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia
Praktyczne kompetencje szansą rozwoju zawodowego
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia dostępna dla wszystkich
REKRUTACJA TRWA !!!
Dofinansowania do nauki
FAQ – najczęściej zadawane pytania
Procedura uznawalności efektów kształcenia
Proces rekrutacji
Wykaz placówek
Promocje
Przeniesienie z innej Uczelni
Rekrutacja dla obcokrajowców
RODO
SPA & WELLNESS studia warszawa
Strona Główna
Student
Organizacje studenckie
Samorząd Studentów
Wznowienie studiów
Stypendia
Aktualności
Stypendium dla osób niepełnosprawnych
Stypendium rektora
Stypendium socjalne
Zapomoga
Wirtualny Spacer
Władze uczelni
WSIiZ
Wsparcie dla studentów
Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
Dostępność
Kontakt
Wsparcie dla kandydatów
Wsparcie dla studentów
Współpraca
Najem powierzchni dydaktycznej
Współpraca marketingowa
Wykładowca
Do pobrania
Podstawa prawna
O uczelni
Misja i Strategia Uczelni
Władze uczelni
Wirtualny Spacer
Podstawa prawna
JAKOŚĆ KSZTAŁCENIA
Projekty UE/ MNiSW
RODO
Oferta edukacyjna
Studia licencjackie
Studia inżynierskie
Studia magisterskie
Studia podyplomowe
REKRUTACJA
Proces rekrutacji
Przeniesienie z innej Uczelni
Procedura uznawalności efektów kształcenia
Promocje
Dofinansowania do nauki
Informator dla kandydatów
Rekrutacja dla obcokrajowców
FAQ – najczęściej zadawane pytania
WYDARZENIA
KONTAKT
Kontakty
Mapa dojazdu