• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
  • Tiktok
  • Erasmus+
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • WSIiZ TV
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Regulamin
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Dietetyka
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Rejestracja online
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Udogodnienia
      • Kurs języka migowego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Godziny pracy
        • Księgozbiór
        • Czasopisma tradycyjne
        • Publikacje open acces
        • IBUK Libra
        • Academica
        • Wirtualna Biblioteka Nauki
        • Przydatne linki
        • Współpraca międzybiblioteczna
        • Szkolenie i Regulamin
      • Stypendia
      • Biuro Karier
        • Misja i Funkcje
        • Porady
        • Międzynarodowe CV
        • Praktyki w WSIiZ
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
        • Punkt Konsultacyjny
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Obsługi Studiów Podyplomowych
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • WSIiZ TV
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Regulamin
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Dietetyka
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Rejestracja online
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Udogodnienia
      • Kurs języka migowego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Godziny pracy
        • Księgozbiór
        • Czasopisma tradycyjne
        • Publikacje open acces
        • IBUK Libra
        • Academica
        • Wirtualna Biblioteka Nauki
        • Przydatne linki
        • Współpraca międzybiblioteczna
        • Szkolenie i Regulamin
      • Stypendia
      • Biuro Karier
        • Misja i Funkcje
        • Porady
        • Międzynarodowe CV
        • Praktyki w WSIiZ
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
        • Punkt Konsultacyjny
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Obsługi Studiów Podyplomowych
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Dla Studenta
  • Wsparcie
  • Biblioteka
  • Przydatne linki

COVER WSIIZ b

Przydatne linki

  • Beaut FORUM Szkolenia Video
  • Biblioteka Nauki
  • Czytelnia Medyczna
  • Dermatologia
  • Diabetologia
  • Dietetycy
  • Dobre Praktyki Reklamy Produktów Kosmetycznych. Przewodnik techniczny Polskiego Związku Przemysłu Kosmetycznego
  • e-Akademia MAFLD
  • e-Akademia Nadciśnienia Tętniczego
  • e-Akademia POChP
  • e-Akademia Raka Płuca
  • e-Akademia Zaburzeń Mikrobioty
  • e-Praktyka Leczenia Ran
  • Estetyczny portal
  • European Food Safety Authority
  • Food Forum
  • Gastroenterologia
  • Ginekologia
  • GIS
  • GIS - Chemikalia
  • GIS - Ostrzeżenia
  • GIS - Produkty kosmetyczne
  • GIS - Zdrowie
  • GIS- Zespół do spraw Suplementów Diety
  • Kosmetyczni.pl
  • Lekarz POZ
  • Lekarz specjalista
  • LNE Magazyn branży Beauty & Healthy Aging
  • Medycyna Praktyczna
  • Menedżer Zdrowia
  • Nanonet
  • Narodowe Centrum Edukacji Żywieniowej
  • Nauka w Polsce
  • Neurologia
  • Ochrona własności przemysłowej „w pigułce”
  • Onkologia
  • Polska Federacja Producentów Żywności
  • Polskie Towarzystwo Dermatologiczne (dokumenty do pobrania)
  • Polskie Towarzystwo Diabetologiczne
  • Polskie Towarzystwo Dietetyki
  • Polskie Towarzystwo Żywienia Pozajelitowego, Dojelitowego i Metabolizmu
  • Pulmnologia
  • Raport z badania: Zachowania zdrowotne kobiet w ciąży
  • Ratownicy24
  • Reumatologia
  • Rynek Estetyczny
  • Rynek Zdrowia
  • Stanowisko Zespołu Ekspertów dot. prawidłowego nawodnienia organizmu
  • Stanowisko Zespołu Ekspertów dotyczące roli przekąsek w zdrowym żywieniu oraz poprawy zwyczajów żywieniowych Polaków poprzez stopniowe zmiany wyborów żywieniowych
  • Strategia Prewencji i Leczenia Cukrzycy w Polsce. Mapa potrzeb cukrzycy w Polsce
  • Świat Przemysłu Kosmetycznego
  • TVMED
  • Ustawa z dnia 4 października 2018 r. o produktach kosmetycznych
  • Wiadomości Kosmetyczne
  • Wytyczne TL/ KLRwP/PTK/PTDL/PTD/PTNT diagnostyki zaburzeń lipidowych w Polsce 2021
  • Zalecenia kliniczne dotyczące postępowania u chorych na cukrzycę 2022. Stanowisko Polskiego Towarzystwa Diabetologicznego
  • Zawartość izomerów trans kwasów tłuszczowych w środkach spożywczych

Dla Studenta

  • E-Dziekanat
  • Kształcenie
    • Proces dyplomowania
      • Praca dyplomowa
      • Praktyczny egzamin zawodowy
      • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
      • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
      • Studia podyplomowe
    • Materiały do pobrania
    • Praktyki
      • Praktyki
    • Programy Studiów
    • Organizacja roku akademickiego
  • Wsparcie
    • Biuro Karier
    • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
      • Punkt Konsultacyjny
    • Biblioteka
      • Godziny pracy
      • Księgozbiór
      • Czasopisma tradycyjne
      • Publikacje open acces
      • IBUK Libra
      • Academica
      • Wirtualna Biblioteka Nauki
      • Przydatne linki
      • Współpraca międzybiblioteczna
      • Szkolenie i Regulamin
    • Biuro Stypendiów
    • Biuro Stypendia
    • Polityka wsparcia
  • Rozwój
    • Organizacje studenckie
    • ERASMUS +
    • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Stypendia
  • Informator dla studentów

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia

 

Kampus nr 1

Ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18
02-366 Warszawa

logo_szary.png 

Kampus nr 2

Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom
Autor: windweb.pl

Back to top

Pliki Cookies

Ta strona korzysta z „ciasteczek”, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie. Możesz jednak spersonalizować ustawienia plików cookies klikając „Ustawienia plików cookies”.

Ustawienia plików cookies Zgoda