• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • Naukowa Sesja posterowa HPCI
    • Akademia Wiedzy o Zdrowiu
    • Czuję chemię!
    • Akademia Rozwoju Zainteresowań
    • Akademia Liderów Health & Beauty
    • WSIiZ TV
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Detergenty, środki czystości i produkty chemii gospodarczej
      • Dietetyka
      • HI TECH w kosmetologii [WSIIZ + ITP]
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • SPA&Wellness [WSIiZ + NOVA GROUP]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje / Korzyści
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Programy Studiów
    • BON
      • Punkt Konsultacyjny
    • Biblioteka
      • Godziny pracy
      • Księgozbiór
      • Czasopisma tradycyjne
      • Czasopisma on-line
      • IBUK Libra
      • Academica
      • Wirtualna Biblioteka Nauki
      • Przydatne linki
      • Współpraca międzybiblioteczna
      • Regulamin
    • Praktyki Studenckie
      • Praktyki Studenckie
        • Studenckie praktyki zawodowe
        • Chemia kosmetyczna
        • Chemia ogólna
        • Chemia żywności
        • Dietetyka I st.
        • Dietetyka II st.
        • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
        • Kosmetologia I st.
        • Kosmetologia II st.
        • Technologia kosmetyku II st.
        • Kształcenie Specjalistyczne
        • Wykaz Instytucji
    • Dział Płatności
    • Dział Stypendiów
    • Organizacje studenckie
    • ERASMUS +
      • Program
      • Aktualności
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Proces dyplomowania
      • Praca dyplomowa
      • Praktyczny egzamin zawodowy
      • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
      • Studia podyplomowe
    • Absolwenci
    • Materiały do pobrania
    • Wsparcie studentów
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Międzynarodowe CV
      • Praktyki w WSIiZ
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Pełnomocnik BON
    • Rektorat
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • Naukowa Sesja posterowa HPCI
    • Akademia Wiedzy o Zdrowiu
    • Czuję chemię!
    • Akademia Rozwoju Zainteresowań
    • Akademia Liderów Health & Beauty
    • WSIiZ TV
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Detergenty, środki czystości i produkty chemii gospodarczej
      • Dietetyka
      • HI TECH w kosmetologii [WSIIZ + ITP]
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • SPA&Wellness [WSIiZ + NOVA GROUP]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje / Korzyści
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Programy Studiów
    • BON
      • Punkt Konsultacyjny
    • Biblioteka
      • Godziny pracy
      • Księgozbiór
      • Czasopisma tradycyjne
      • Czasopisma on-line
      • IBUK Libra
      • Academica
      • Wirtualna Biblioteka Nauki
      • Przydatne linki
      • Współpraca międzybiblioteczna
      • Regulamin
    • Praktyki Studenckie
      • Praktyki Studenckie
        • Studenckie praktyki zawodowe
        • Chemia kosmetyczna
        • Chemia ogólna
        • Chemia żywności
        • Dietetyka I st.
        • Dietetyka II st.
        • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
        • Kosmetologia I st.
        • Kosmetologia II st.
        • Technologia kosmetyku II st.
        • Kształcenie Specjalistyczne
        • Wykaz Instytucji
    • Dział Płatności
    • Dział Stypendiów
    • Organizacje studenckie
    • ERASMUS +
      • Program
      • Aktualności
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Proces dyplomowania
      • Praca dyplomowa
      • Praktyczny egzamin zawodowy
      • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
      • Studia podyplomowe
    • Absolwenci
    • Materiały do pobrania
    • Wsparcie studentów
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Międzynarodowe CV
      • Praktyki w WSIiZ
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Pełnomocnik BON
    • Rektorat
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Dla Studenta
  • Proces dyplomowania
  • Praca dyplomowa

COVER WSIIZ b


PRACA DYPLOMOWA

loading...
Informacje ogólne
Terminarz
Wzory
HARMONOGRAM OBRON
DO POBRANIA

WERYFIKACJA PRACY DYPLOMOWEJ POD WZGLĘDEM TECHNICZNYM

Weryfikacja pracy dyplomowej pod względem formalnym poprzez Dział Nauki odbywa się w formie elektronicznej. Pliki z pracą dyplomową w wersji doc. i pdf należy przesłać na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript., tytuł wiadomości: „Konsultacje – praca dyplomowa_ imię i nazwisko”). Prace nalezy przesłać co najmniej na miesiąc przed wyznaczonym terminem składania pracy dyplomowej.

Pracownicy Działu Nauki nie zajmują się poprawianiem całej pracy dyplomowej, a jedynie wskazaniem błędów w niej występujących oraz wyjaśnieniem kwestii technicznych.

Pracownicy Działu Nauki mają od 7 do 10 dni na zweryfikowanie pracy i przesłanie uwag.

Przed przesłaniem pracy należy zapoznać się z przyjętymi na Uczelni wzorami opracowywania prac dyplomowych.

 

KORZYSTANIE Z PRAC DYPLOMOWYCH

Czytelnik ma prawo skorzystać z bazy prac dyplomowych, które powstały na Uczelni. W tym celu należy wybrać interesujący egzemplarz z załączonego katalogu prac dyplomowych, następnie wypełnić odpowiedni wniosek i wysłać go na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. . Student na wniosku wpisuje tytuły max 5 prac dyplomowych. Wybrana pozycja będzie dostępna w ciągu trzech dni roboczych od momentu dostarczenia wniosku.

O dostępności wybranych prac dyplomowych zostaną Państwo powiadomieni w wiadomości zwrotnej z Działu Nauki w przeciągu trzech dni roboczych (termin wglądu prac ustalany jest po kontakcie z Działem Nauki)

Szczegółowe zasady udostępniania zasobów bibliotecznych Wypożyczalni Biblioteki WSIiZ w Warszawie omawia "Regulamin Biblioteki Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie".

 

 

KOMPLET DOKUMENTÓW DO ZŁOŻENIA WRAZ Z PRACĄ

Studenci składają prace dyplomowe bezpośrednio w Dziale Nauki wraz
z następującymi dokumentami:

  • 2 egzemplarze pracy (druk w kolorze): jeden egzemplarz pracy dyplomowej wydrukowanej jednostronnie (w twardej oprawie o stonowanych kolorach: zieleń, granat, bordo; z nadrukiem: PRACA DYPLOMOWA) oraz jeden egzemplarz pracy dyplomowej – archiwalny, wydrukowany dwustronnie (w miękkiej oprawie, zszyty/zgrzany, marginesy lustrzane). Wszystkie egzemplarze powinny zawierać stronę tytułową przygotowaną według wzoru (Załącznik nr 2);

Prosimy, aby przy oprawianiu pracy nie wstawiać na początek oraz na koniec pracy pustej strony (jeśli w pracy występuje pusta strona z numerem 2 to przed oprawieniem powinna być również usunięta).

 

Prace dyplomowe i raporty JSA przed złożeniem w Dziale Nauki powinny być podpisane przez promotora !
 
  • praca w wersji elektronicznej na CD w formacie PDF i RTF, na kopercie należy dodać oświadczenie: „Zawartość płyty zgodna z wersją drukowaną” wraz z podpisem studenta (Załącznik nr 7);
  • karta obiegowa poświadczająca uregulowanie zobowiązań wobec działów uczelni: biuro spraw studenckich, biblioteka, dział praktyk i doradztwa personalnego, dział płatności (Załącznik nr 8);
  • aktualny raport skrócony z systemu antyplagiatowego JSA (wykonany najwcześniej na 2 tygodnie przed terminem złożenia),
  • wniosek o wydanie dyplomu w języku angielskim (Załącznik nr 10).
  • dodatkowe informacje do Suplementu do dyplomu wraz z poświadczoną dokumentacją. Informacje zawarte w tym dokumencie są podstawą ich wyszczególnienia na Suplemencie do dyplomu (Załącznik nr 9).
  • potwierdzenie wniesienia opłaty za wydanie dyplomu:
    • 60 zł. wersja polska dyplom + suplement
    • 40 zł. wersja angielska dyplom + suplement
    • z opłaty za dyplom w wersji polskiej zwolnieni są studenci Kosmetologii (II stopnia).

 

 

RAPORT Z SYSTEMU ANTYPLAGIATOWEGO JSA WYKONUJE PROMOTOR PRACY DYPLOMOWEJ

Raport powinien być wykonany najwcześniej na dwa tygodnie przed wyznaczonym terminem złożenia pracy dyplomowej w Dziale Nauki.

Kroki związane z wykonywaniem badania antyplagiatowego:

  • Student przesyła do promotora ukończoną, dostosowaną do wytycznych pracę dyplomową. Nazwa pliku: Imię/Imiona_Nazwisko_Nr albumu_Tytuł pracy dyplomowej,
  • Promotor wykonuje próbę w systemie JSA -> Promotor akceptuje wynik raportu ! Raporty bez akceptacji promotora są nieważne -> Promotor przesyła do studenta raport skrócony z systemu JSA,
  • Student drukuje raport, zszywa go i dołącza do dokumentacji składanej wraz z pracą.

Szczegółowe informacje dotyczące procedury antyplagiatowej dostępne są w poniższym regulaminie.

Do pobrania:

Procedura antyplagiatowa - POBIERZ

 

1

 

 

 

Q&A - PYTANIA I ODPOWIEDZI DOTYCZĄCE PROCESU DYPLOMOWANIA I BIBLIOTEKI

 

Q&A - POBIERZ

 

Terminarz procesu dyplomowania r/a 2020/2021 

 

Terminarz procesu dyplomowania dla kandydatów na studia I stopnia 2018/2019

(zakończony 6 semestr, tryb stacjonarny i niestacjonarny):

 

1. Kosmetologia – studia I stopnia

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2021 r.

Termin składania prac dyplomowych 29 - 30 czerwca 2022 r.

 

2. Dietetyka – studia I stopnia

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2021 r.

Termin składania prac dyplomowych 29 - 30 czerwca 2022 r.

 

UWAGA!!!

W terminie 30 września 2021 r. jest możliwość złożenia:

- wniosku o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją (§ 9 pkt. 7 Regulaminu organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie)

lub

- wniosku o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego.

W obu przypadkach obowiązuje określona opłata zgodnie z Zarządzeniem Kanclerza.

 

Złożenie określonego wniosku skutkuje składaniem pracy zgodnie z tym wnioskiem. Brak złożenia pracy w terminie wskazanym we wniosku skutkuje skreśleniem.

 

  

Terminarz procesu dyplomowania r/a 2021/2022

 

Terminarz procesu dyplomowania dla kandydatów na studia I stopnia 2018/2019

(obecny 7 semestr, tryb stacjonarny i niestacjonarny):

 

1. Chemia kosmetyczna – studia I stopnia

III termin (tzw. przedłużenie 3-miesięczne)

Wniosek  o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 07 marca 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych  05 lipca 2022 r.

 

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 07 marca 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych 24 stycznia 2023 r.

 

UWAGA!!!

W terminie 07 marca 2022 r. jest możliwość złożenia:

- wniosku o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją (§ 9 pkt. 7 Regulaminu organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia  w Warszawie)

lub

- wniosku o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego.

W obu przypadkach obowiązuje określona opłata zgodnie z Zarządzeniem Kanclerza.

 

Złożenie określonego wniosku skutkuje składaniem pracy zgodnie z tym wnioskiem. Brak złożenia pracy w terminie wskazanym we wniosku skutkuje skreśleniem.

 

 

Terminarz procesu dyplomowania r/a 2021/2022

 

Terminarz procesu dyplomowania dla kandydatów na studia II stopnia  2019/2020L

(obecny 4 semestr, tryb niestacjonarny):

 

1. Kosmetologia – studia II stopnia

III termin (tzw. przedłużenie 3-miesięczne)

Wniosek  o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 07 marca 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych  05 lipca 2022 r.

 

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 07 marca 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych 24 stycznia 2023 r.

 

UWAGA!!!

W terminie 07 marca 2022 r. jest możliwość złożenia:

- wniosku o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją (§ 9 pkt. 7 Regulaminu organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia  w Warszawie)

lub

- wniosku o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego.

W obu przypadkach obowiązuje określona opłata zgodnie z Zarządzeniem Kanclerza.

 

Złożenie określonego wniosku skutkuje składaniem pracy zgodnie z tym wnioskiem. Brak złożenia pracy w terminie wskazanym we wniosku skutkuje skreśleniem.

 

 

Terminarz procesu dyplomowania r/a 2021/2022

 

Terminarz procesu dyplomowania dla kandydatów na studia I stopnia  2019/2020

(obecny 5 semestr, tryb stacjonarny niestacjonarny):

 

 

1. Dietetyka – studia I stopnia

I termin
Termin składania prac dyplomowych – 12 - 15 lipca 2022 r.

 

Dodatkowy termin składania prac dyplomowych

6 września 2022 r. - termin składania prac dyplomowych w Dziale Nauki; (21-23 września termin organizacji egzaminów dyplomowych)

UWAGA!!!

Termin dotyczy studentów, którzy uzyskają pozytywne oceny ze wszystkich przewidzianych planem studiów zaliczeń i egzaminów w pierwszym terminie sesji egzaminacyjnej oraz rozliczą się ze studenckich praktyk zawodowych do dnia 31 sierpnia 2022 r.

 

II termin
Termin składania prac dyplomowych – 20 - 23 września 2022 r.

III termin (tzw. przedłużenie 3-miesięczne)

Wniosek  o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych – 10 - 11 stycznia 2023 r.

 

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych – 27 - 28 czerwca 2023 r.

 

UWAGA!!!

W terminie 30 września 2022 r. jest możliwość złożenia:

- wniosku o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją (§ 9 pkt. 7 Regulaminu organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia  w Warszawie)

lub

- wniosku o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego.

W obu przypadkach obowiązuje określona opłata zgodnie z Zarządzeniem Kanclerza.

 

Złożenie określonego wniosku skutkuje składaniem pracy zgodnie z tym wnioskiem. Brak złożenia pracy w terminie wskazanym we wniosku skutkuje skreśleniem.

 

 

Terminarz procesu dyplomowania dla kandydatów na studia II stopnia  2020/2021

(obecny 3 semestr, tryb stacjonarny niestacjonarny):

 

1. Kosmetologia – studia II stopnia

I termin
Termin składania prac dyplomowych – 19 - 22 lipca 2022 r.

II termin
Termin składania prac dyplomowych – 20 - 23 września 2022 r.

III termin (tzw. przedłużenie 3-miesięczne)

Wniosek  o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych – 10 - 11 stycznia 2023 r.

Warunkowe zaliczenie seminarium

Wniosek o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego należy złożyć do Biura Spraw Studenckich do dnia 30 września 2022 r.

Termin składania prac dyplomowych – 27 - 28 czerwca 2023 r.

 

UWAGA!!!

W terminie 30 września 2022 r. jest możliwość złożenia:

- wniosku o 3-miesięczne przedłużenie wraz z odpowiednią dokumentacją (§ 9 pkt. 7 Regulaminu organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia  w Warszawie)

lub

- wniosku o warunkowe zaliczenie seminarium specjalistycznego.

W obu przypadkach obowiązuje określona opłata zgodnie z Zarządzeniem Kanclerza.

 

Złożenie określonego wniosku skutkuje składaniem pracy zgodnie z tym wnioskiem. Brak złożenia pracy w terminie wskazanym we wniosku skutkuje skreśleniem.

STUDIA I STOPNIA – KOSMETOLOGIA
  • Kosmetologia (lic.) - Wzór pracy - plik bazowy który należy nazwać tak jak tytuł pracy
  • Kosmetologia (lic.) - Wzór pracy - wytyczne
  • Załącznik nr 1 - Wymogi i zasady pisania prac dyplomowych
  • Załącznik nr 2 - Wzór strony tytułowej
  • Załącznik nr 2a - Wzór strony tytułowej - pracodawcy
  • Załącznik nr 3 - Wzór spisu treści
  • Załącznik nr 4 - Wzór streszczenia
  • Załącznik nr 5 - Wzór przedostatniej strony
  • Załącznik nr 6 - Wzór ostatniej strony
  • Załącznik nr 7 - Wzór opisu koperty i płyty cd
  • Załącznik nr 8 - Karta obiegowa
  • Załącznik nr 9 - Dodatkowe informacje do suplementu
  • Załącznik nr 10 - Wniosek o odpis dyplomu w jez. angielskim
  • Procedura antyplagiatowa

 

STUDIA II STOPNIA – KOSMETOLOGIA
  • Kosmetologia (mgr) - Wzór pracy - plik bazowy który należy nazwać tak jak tytuł pracy
  • Kosmetologia (mgr) - Wzór pracy - wytyczne
  • Załącznik nr 1 - Wymogi i zasady pisania prac dyplomowych
  • Załącznik nr 2 - Wzór strony tytułowej
  • Załącznik nr 2a - Wzór strony tytułowej - pracodawcy
  • Załącznik nr 3 - Wzór spisu treści
  • Załącznik nr 4 - Wzór streszczenia
  • Załącznik nr 5 - Wzór przedostatniej strony
  • Załącznik nr 6 - Wzór ostatniej strony
  • Załącznik nr 7 - Wzór opisu koperty i płyty cd
  • Załącznik nr 8 - Karta obiegowa
  • Załącznik nr 9 - Dodatkowe informacje do suplementu
  • Załącznik nr 10 - Wniosek o odpis dyplomu w jez. angielskim
  • Procedura antyplagiatowa
 
STUDIA I STOPNIA – CHEMIA KOSMETYCZNA
  • Chemia kosmetyczna (inż.) - Plik bazowy który należy nazwać tak jak tytuł pracy
  • Chemia kosmetyczna (inż.) - Wzór pracy – wytyczne
  • Załącznik nr 1 - Wymogi i zasady pisania prac dyplomowych
  • Załącznik nr 2 - Wzór strony tytułowej
  • Załącznik nr 2a - Wzór strony tytułowej - pracodawcy
  • Załącznik nr 3 - Wzór spisu treści
  • Załącznik nr 4 - Wzór streszczenia
  • Załącznik nr 5 - Wzór przedostatniej strony
  • Załącznik nr 6 - Wzór ostatniej strony
  • Załącznik nr 7 - Wzór opisu koperty i płyty cd
  • Załącznik nr 8 - Karta obiegowa
  • Załącznik nr 9 - Dodatkowe informacje do suplementu
  • Załącznik nr 10 - Wniosek o odpis dyplomu w jez. angielskim
  • Procedura antyplagiatowa

 

STUDIA I STOPNIA – DIETETYKA
  • Dietetyka (lic.) - Wzór pracy - plik bazowy który należy nazwać tak jak tytuł pracy
  • Dietetyka (lic.) - Wzór pracy - wytyczne
  • Załącznik nr 1 - Wymogi i zasady pisania prac dyplomowych
  • Załącznik nr 2 - Wzór strony tytułowej
  • Załącznik nr 2a - Wzór strony tytułowej - pracodawcy
  • Załącznik nr 3 - Wzór spisu treści
  • Załącznik nr 4 - Wzór streszczenia
  • Załącznik nr 5 - Wzór przedostatniej strony
  • Załącznik nr 6 - Wzór ostatniej strony
  • Załącznik nr 7 - Wzór opisu koperty i płyty cd
  • Załącznik nr 8 - Karta obiegowa
  • Załącznik nr 9 - Dodatkowe informacje do suplementu
  • Załącznik nr 10 - Wniosek o odpis dyplomu w jez. angielskim
  • Procedura antyplagiatowa

ZAGADNIENIA DO EGZAMINU DYPLOMOWEGO

CHEMIA KOSMETYCZNA
DIETETYKA
KOSMETOLOGIA - I st.
KOSMETOLOGIA - II st.

 


 

REGULAMIN

REGULAMIN OBOWIĄZUJĄCY OD 01.10.2020

 

 


 

SZCZEGÓŁOWE ZASADY DYPLOMOWANIA

CHEMIA KOSMETYCZNA
 DIETETYKA
 KOSMETOLOGIA - I st.
 KOSMETOLOGIA - II st.

Dla Studenta

  • E-Dziekanat
  • Organizacja roku akademickiego
  • Programy Studiów
  • BON
    • Punkt Konsultacyjny
  • Biblioteka
    • Godziny pracy
    • Księgozbiór
    • Czasopisma tradycyjne
    • Czasopisma on-line
    • IBUK Libra
    • Academica
    • Wirtualna Biblioteka Nauki
    • Przydatne linki
    • Współpraca międzybiblioteczna
    • Regulamin
  • Praktyki Studenckie
    • Praktyki Studenckie
  • Dział Płatności
  • Dział Stypendiów
  • Organizacje studenckie
  • ERASMUS +
  • Proces dyplomowania
    • Praca dyplomowa
    • Praktyczny egzamin zawodowy
    • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
    • Studia podyplomowe
  • Materiały do pobrania
  • Wsparcie studentów
  • Biuro Karier
REKRUTACJA
E-DZIEKANAT
 
Zadzwoń do nas+48 22 562 35 00WhatsApp+48 515 335 376
Napisz do nasrekrutacja@wsiiz.pl
Przyjedź do nas ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, 02-366, Warszawa

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia

 

Kampus nr 1

Ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18
02-366 Warszawa

logo_szary.png 

Kampus nr 2

Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom
Autor: windweb.pl

Back to top

Pliki Cookies

Ta strona korzysta z „ciasteczek”, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie. Możesz jednak spersonalizować ustawienia plików cookies klikając „Ustawienia plików cookies”.

Ustawienia plików cookies Zgoda