• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
  • Tiktok
  • Erasmus+
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Jakość Kształcenia
    • Rady Pracodawców
    • Samorząd Studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia Kosmetyku
    • Kurs Wyrównawczy
    • Collegium Studiów Podyplomowych
      • Strategia i misja rozwoju
      • Studia Podyplomowe
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Opłaty
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Wznowienie studiów
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
      • Procedura uznawalności efektów uczenia się
      • Katalogi
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
    • Udogodnienia
      • Kurs języka polskiego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
      • Oferta specjalna dla firm
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Informator dla słuchaczy Collegium Studiów Podyplomowych
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Informacje ogólne
        • Publikacje tradycyjne
        • Publikacje elektroniczne
        • Otwarta Nauka
      • Stypendia
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
    • Proces dyplomowania – Promotor/Recenzent
    • Platforma Moodle
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Oferta specjalna dla firm
    • Praca w WSIiZ
  • Kontakt
    • Biuro Collegium Studiów Podyplomowych
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro Stypendiów
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Jakość Kształcenia
    • Rady Pracodawców
    • Samorząd Studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia Kosmetyku
    • Kurs Wyrównawczy
    • Collegium Studiów Podyplomowych
      • Strategia i misja rozwoju
      • Studia Podyplomowe
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Opłaty
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Wznowienie studiów
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
      • Procedura uznawalności efektów uczenia się
      • Katalogi
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
    • Udogodnienia
      • Kurs języka polskiego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
      • Oferta specjalna dla firm
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Informator dla słuchaczy Collegium Studiów Podyplomowych
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Informacje ogólne
        • Publikacje tradycyjne
        • Publikacje elektroniczne
        • Otwarta Nauka
      • Stypendia
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
    • Proces dyplomowania – Promotor/Recenzent
    • Platforma Moodle
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Oferta specjalna dla firm
    • Praca w WSIiZ
  • Kontakt
    • Biuro Collegium Studiów Podyplomowych
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro Stypendiów
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Projekty UE/MEiN
  • AKTUALNE
  • MODYFIKACJA KIERUNKU KOSMETOLOGIA W WYŻSZEJ SZKOLE INŻYNIERII I ZDROWIA W WARSZAWIE

Projekt pt. Modyfikacja kierunku Kosmetologia w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie był realizowany w okresie od 1.02.2019 r. do 31.12.2021 r. w ramach Osi priorytetowej III Szkolnictwo wyższe dla gospodarki i rozwoju, Działanie 3.1 Kompetencje w szkolnictwie wyższym Programu Operacyjnego Wiedza Edukacja Rozwój.

Pierwotna wartość projektu: 993 860,00 zł

Celem głównym projektu było podniesienie kompetencji 120 osób (5M/115K) poprzez uczestnictwo w edukacji na poziomie wyższym w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie, tj. modyfikację studiów II stopnia na kierunku Kosmetologia  - kierunku odpowiadającego potrzebom gospodarki, rynku pracy i społeczeństwa w woj. mazowieckim.

Cel główny projektu został osiągnięty poprzez modyfikację planu studiów II stopnia na kierunku Kosmetologia tj.:

  • wprowadzenie 2 nowych ścieżek kształcenia tj. Kosmetologia kliniczna i Manager produktu kosmetycznego
  • modyfikacja 2 istniejących ścieżek kształcenia tj. Podologia i Kosmetologia bioestetyczna
  • zmodyfikowanie formy zajęć dla modułów dermatologia kliniczna i onkologia skóry, poprzez wprowadzenie zajęć warsztatowych [prowadzonych przez przedstawicieli środowiska społeczno – gospodarczego] i klinicznych [prowadzonych w placówkach medycznych] w miejsce dotychczasowych ćwiczeń audytoryjnych
  • wprowadzenie zajęć interpersonalnych dotyczących kontaktów z klientem [prowadzonych przez przedstawicieli środowiska społeczno – gospodarczego]
  • wprowadzenie zajęć warsztatowych dotyczących prowadzenia biznesu w branży kosmetologicznej [prowadzonych przez przedstawicieli środowiska społeczno – gospodarczego]
  • zmodyfikowanie formy zajęć z modułu żywienie i suplementacja w aspekcie diety i urody człowieka z dotychczasowych ćwiczeń audytoryjnych na zajęcia warsztatowe
  • realizacja zajęć w ramach poszczególnych ścieżek kształcenia tj. kosmetologia kliniczna i manager produktu kosmetycznego przez pracodawców, przez przedstawicieli środowiska społeczno – gospodarczego

 

Zrealizowano cel główny projektu tj. podniesienie kompetencji 117 os.(1M/116K) poprzez uczestnictwo w edukacji na poziomie wyższym w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia Warszawie.

COVER UE1

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia
  • Organizacja i zarządzanie w ochronie zdrowia

 

Kampus nr 1

Ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18
02-366 Warszawa

logo_szary.png 

Kampus nr 2

Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom
Autor: windweb.pl

Back to top

Pliki Cookies

Ta strona korzysta z „ciasteczek”, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie. Możesz jednak spersonalizować ustawienia plików cookies klikając „Ustawienia plików cookies”.

Ustawienia plików cookies Zgoda