• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
  • Tiktok
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • Naukowa Sesja posterowa HPCI
    • Akademia Wiedzy o Zdrowiu
    • Czuję chemię!
    • Akademia Rozwoju Zainteresowań
    • Akademia Liderów Health & Beauty
    • WSIiZ TV
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Detergenty, środki czystości i produkty chemii gospodarczej
      • Dietetyka
      • HI TECH w kosmetologii [WSIIZ + ITP]
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • SPA&Wellness [WSIiZ + NOVA GROUP]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje / Korzyści
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Programy Studiów
    • BON
      • Punkt Konsultacyjny
    • Biblioteka
      • Godziny pracy
      • Księgozbiór
      • Czasopisma tradycyjne
      • Publikacje open acces
      • IBUK Libra
      • Academica
      • Wirtualna Biblioteka Nauki
      • Przydatne linki
      • Współpraca międzybiblioteczna
      • Regulamin
    • Praktyki Studenckie
      • Praktyki Studenckie
        • Studenckie praktyki zawodowe
        • Chemia kosmetyczna
        • Chemia ogólna
        • Chemia żywności
        • Dietetyka I st.
        • Dietetyka II st.
        • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
        • Kosmetologia I st.
        • Kosmetologia II st.
        • Technologia kosmetyku II st.
        • Kształcenie Specjalistyczne
        • Wykaz Instytucji
    • Dział Płatności
    • Dział Stypendiów
    • Organizacje studenckie
    • ERASMUS +
      • Program
      • Aktualności
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Proces dyplomowania
      • Praca dyplomowa
      • Praktyczny egzamin zawodowy
      • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
      • Studia podyplomowe
    • Absolwenci
    • Materiały do pobrania
    • Wsparcie studentów
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Międzynarodowe CV
      • Praktyki w WSIiZ
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Pełnomocnik BON
    • Rektorat
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE
    • Naukowa Sesja posterowa HPCI
    • Akademia Wiedzy o Zdrowiu
    • Czuję chemię!
    • Akademia Rozwoju Zainteresowań
    • Akademia Liderów Health & Beauty
    • WSIiZ TV
    • Bezpieczeństwo COVID-19
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Kształcenie Specjalistyczne
      • Specjalista technolog produktów kosmetycznych
      • Specjalista w zakresie kosmetologii stosowanej
      • Specjalista w zakresie poradnictwa żywieniowego i dietetycznego
      • Specjalista w zakresie analizy i oceny jakości żywności
    • Studia I stopnia
      • Chemia kosmetyczna
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Detergenty, środki czystości i produkty chemii gospodarczej
      • Dietetyka
      • HI TECH w kosmetologii [WSIIZ + ITP]
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Kosmetologia stosowana
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • SPA&Wellness [WSIiZ + NOVA GROUP]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rejestracja Online
    • Zasady rekrutacji
    • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • Kurs językowy
    • Przeniesienie z innej uczelni
    • Promocje / Korzyści
    • Dni otwarte
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Organizacja roku akademickiego
    • Programy Studiów
    • BON
      • Punkt Konsultacyjny
    • Biblioteka
      • Godziny pracy
      • Księgozbiór
      • Czasopisma tradycyjne
      • Publikacje open acces
      • IBUK Libra
      • Academica
      • Wirtualna Biblioteka Nauki
      • Przydatne linki
      • Współpraca międzybiblioteczna
      • Regulamin
    • Praktyki Studenckie
      • Praktyki Studenckie
        • Studenckie praktyki zawodowe
        • Chemia kosmetyczna
        • Chemia ogólna
        • Chemia żywności
        • Dietetyka I st.
        • Dietetyka II st.
        • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
        • Kosmetologia I st.
        • Kosmetologia II st.
        • Technologia kosmetyku II st.
        • Kształcenie Specjalistyczne
        • Wykaz Instytucji
    • Dział Płatności
    • Dział Stypendiów
    • Organizacje studenckie
    • ERASMUS +
      • Program
      • Aktualności
      • Uczelnie Partnerskie
      • Incoming Sudents
      • Nasze Mobilności
    • Proces dyplomowania
      • Praca dyplomowa
      • Praktyczny egzamin zawodowy
      • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
      • Studia podyplomowe
    • Absolwenci
    • Materiały do pobrania
    • Wsparcie studentów
    • Biuro Karier
      • Misja i Funkcje
      • Porady
      • Międzynarodowe CV
      • Praktyki w WSIiZ
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Warsztaty Edukacyjne
    • Oferta wynajmu sal
    • Centrum Prasowe
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
    • Dział Nauki oraz Biblioteka
    • Dział Planowania i Organizacji Studiów
    • Dział Płatności i Stypendiów
    • Pełnomocnik BON
    • Rektorat
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Informacje o nas
  • Podstawa prawna

COVER WSIIZ b


PODSTAWA PRAWNA

loading...
Dokumenty regulujące funkcjonowanie uczelni

Decyzja Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-ZNU-6014.203.2015.4.AN z dnia 07.09.2015 r. zmiana nazwy Uczelni

Decyzja Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji nr DAiPM-WSNPA-078-1-34/2019 z dnia 17.09.2019 r. w sprawie przyjmowania cudzoziemców

Statut Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Godło - załącznik nr 1 Statutu Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Znak Firmowy - załącznik nr 2 Statutu Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Aktualizacja strategii rozwoju wsiiz na lata 2019-2022

Strategia rozwoju wsiiz na lata 2012-2022

Aktualizacja strategii rozwoju wsiiz na lata 2015-2018 

Raport samooceny
Uprawnienia do prowadzenia studiów

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DNS-WUN-6022-7438-2/SH/10 z dnia 29.07.2010 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku kosmetologia

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DKN-ZNU-6022.234.2013.5.SK z dnia 30.05.2014 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku kosmetologia

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-ZNU-6022.55.3.2016.AN z dnia 14.06.2016 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia kosmetyczna

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN-6022.46.3.2017.AN z dnia 08.06.2017 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku dietetyka

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN-5014.175.2019.AN.4 z dnia 24.07.2019 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia żywności

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW.WNN.5014.296.2020.4.IZ z dnia 10.03.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku technologia kosmetyku

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN.8014.38.2021.KT.5 z dnia 31.05.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia ogólna

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN.8014.23.2021.KT.5 z dnia 20.08.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku inżynieria ochrony zdrowia i promocja

Decyzja Ministra Edukacji i Nauki nr DSW-WNN.8014.213.2021.3.MG z dnia 02.11.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku Dietetyka
Regulaminy dotyczące procesu dydaktycznego
Bezpieczeństwo na uczelni i przeciwdziałanie zjawiskom patologicznym

     

Kodeks etyki studenta

Kodeks etyki wykładowcy

Regulamin przyjmowania i rozpatrywania skarg i wniosków w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Procedura rozwiązywania konfliktów i zapobiegania aktom przemocy

Polityka antymobbingowa i antydyskryminacyjna Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie 

Polityka antykorupcyjna w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Procedura odwoływania zajęć dydaktycznych i organizacji zastępstw

Regulamin zarządzania prawami autorskimi, prawami pokrewnymi i prawami własności przemysłowej oraz zasad komercjalizacji

Procedura antyplagiatowa

Zarządzenie Rektora nr 1/2019

Załącznik nr 1 do Zarządzenia Rektora nr 1/2019

Załącznik nr 2 do Zarządzenia Rektora nr 1/2019

Zarządzenie Rektora nr 2/2019

Załącznik nr 1 do Zarządzenia Rektora nr 2/2019

Załącznik nr 2 do Zarządzenia Rektora nr 2/2019

Ramowy program szkolenia BHP

Obowiązki nauczyciela w zakresie BHP

Instrukcja BHP oraz zasady porządkowe pracowni komputerowych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w laboratoriach chemicznych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni anatomii człowieka

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni biochemii

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni fizjologii człowieka

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni mikrobiologii

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowniach specjalistycznych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni technologii żywności i potraw

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni wizażu

Komisja ds. jakości kształcenia

WEWNĘTRZNY SYSTEM ZAPEWNIANIA JAKOŚCI KSZTAŁCENIA

Regulamin działania Komisji ds. Jakości Kształcenia

Procedura oceny i weryfikacji infrastruktury dydaktycznej i badawczej

Procedura ewaluacji studenckich praktyk zawodowych

Procedura ewaluacji zajęć dydaktycznych

Procedura badania satysfakcji studentów i słuchaczy studiów podyplomowych z organizacji procesu dydaktycznego

Procedura przeprowadzania ankietyzacji absolwentów

Procedura przeprowadzania hospitacji w tradycyjnej formie

Procedura przeprowadzania hospitacji online

Procedura nadzoru administracyjnego zajęć organizowanych z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość

Raporty
Raport

RAPORTY

INNE DOKUMENTY PRAWNE
Procedura udostępniania informacji publicznej przez Wyższą Szkołę Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin korzystania z infrastruktury badawczej

Regulamin korzystanie z infrastruktury badawczej
Rada programowa

Regulamin Rad Programowych działających przy kierunkach prowadzonych w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Informacje o nas

  • Misja Uczelni
  • Władze uczelni
  • Podstawa Prawna
  • Certyfikaty i wyróżnienia
REKRUTACJA
E-DZIEKANAT
 
Zadzwoń do nas+48 22 562 35 00WhatsApp+48 515 335 376
Napisz do nasrekrutacja@wsiiz.pl
Przyjedź do nas ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, 02-366, Warszawa

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia

 

Kampus nr 1

Ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18
02-366 Warszawa

logo_szary.png 

Kampus nr 2

Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom
Autor: windweb.pl

Back to top

Pliki Cookies

Ta strona korzysta z „ciasteczek”, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie. Możesz jednak spersonalizować ustawienia plików cookies klikając „Ustawienia plików cookies”.

Ustawienia plików cookies Zgoda