• Contrast
    • Default mode
    • Night mode
    • High Contrast Black White mode
    • High Contrast Black Yellow mode
    • High Contrast Yellow Black mode
    • Layout
    • Fixed layout
    • Wide layout
    • Font
    • Set Smaller Font
    • Set Default Font
    • Set Larger Font
  • Tiktok
  • Erasmus+
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • WSIiZ TV
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Regulamin
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Dietetyka
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Rejestracja online
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Udogodnienia
      • Kurs języka migowego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Godziny pracy
        • Księgozbiór
        • Czasopisma tradycyjne
        • Publikacje open acces
        • IBUK Libra
        • Academica
        • Wirtualna Biblioteka Nauki
        • Przydatne linki
        • Współpraca międzybiblioteczna
        • Szkolenie i Regulamin
      • Stypendia
      • Biuro Karier
        • Misja i Funkcje
        • Porady
        • Międzynarodowe CV
        • Praktyki w WSIiZ
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
        • Punkt Konsultacyjny
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Obsługi Studiów Podyplomowych
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
  • O uczelni
    • Informacje o nas
      • Misja Uczelni
      • Władze Uczelni
      • Podstawa prawna
      • Certyfikaty i wyróżnienia
    • Prezentacja Uczelni
      • Wirtualny Spacer
      • Dlaczego WSiIZ?
      • Galeria
        • Kampus nr 1
        • Kampus nr 2
    • Kadra dydaktyczna
    • Rady Pracodawców
    • Rada Konsultacyjna
    • Samorząd Studentów
    • Osiągnięcia studentów
    • Wydarzenia
    • Projekty UE/MEiN
    • WSIiZ TV
    • RODO
  • Oferta Edukacyjna
    • Studia I stopnia
      • Regulamin
      • Chemia ogólna
      • Chemia żywności
      • Dietetyka
      • Inżynieria ochrony zdrowia i promocja
      • Kosmetologia
      • Pielęgniarstwo
    • Studia II stopnia
      • Dietetyka
      • Kosmetologia
      • Technologia kosmetyku
    • Studia Podyplomowe
      • Dietetyka
      • Kosmetologia bioestetyczna
      • Podologia [WSIiZ + Podoland]
      • Technologia produkcji kosmetyków
      • Trychologia kosmetologiczna
  • Dla Kandydata
    • Rekrutacja
      • Rejestracja Online
      • Zasady rekrutacji
        • Terminy rekrutacji
        • Wymagane dokumenty
        • Skierowania na badania
        • Instrukcja obsługi w systemie E-DZIEKANAT
        • Rejestracja online
      • Przeniesienie z innej uczelni
      • Rekrutacja dla Cudzoziemców
    • F&Q - Najczęściej zadawane pytania
    • Udogodnienia
      • Kurs języka migowego
      • Placówki partnerskie w zakresie badań lekarskich
      • Dofinansowanie
      • Zakwaterowanie dla studentów
      • Pobierz informator
      • Zapisz się i bądź na bieżąco z informacjami dla kandydatów
      • smartkurier.pl
    • Dni otwarte
    • Spotkania edukacyjne
  • Dla Studenta
    • E-Dziekanat
    • Informator dla studentów
    • Kształcenie
      • Organizacja roku akademickiego
      • Programy Studiów
      • Praktyki
        • Informacje ogólne
        • Regulamin
        • Wykaz Instytucji
      • Proces dyplomowania
        • Praca dyplomowa
        • Praktyczny egzamin zawodowy
        • Egzamin dyplomowy na kierunku Pielęgniarstwo
        • Konkurs na najlepszą pracę dyplomową
        • Studia podyplomowe
      • Materiały do pobrania
    • Wsparcie
      • Biblioteka
        • Godziny pracy
        • Księgozbiór
        • Czasopisma tradycyjne
        • Publikacje open acces
        • IBUK Libra
        • Academica
        • Wirtualna Biblioteka Nauki
        • Przydatne linki
        • Współpraca międzybiblioteczna
        • Szkolenie i Regulamin
      • Stypendia
      • Biuro Karier
        • Misja i Funkcje
        • Porady
        • Międzynarodowe CV
        • Praktyki w WSIiZ
      • Biuro ds. osób niepełnosprawnych
        • Punkt Konsultacyjny
      • Polityka wsparcia
    • Rozwój
      • ERASMUS +
        • Program
        • Aktualności
        • Uczelnie Partnerskie
        • Incoming Sudents
        • Nasze Mobilności
      • Organizacje studenckie
      • Badanie Losów Zawodowych Absolwentów
  • Dla Wykładowcy
    • E-Dziekanat
    • Biblioteka
    • Logowanie
  • Współpraca
    • Partnerzy
    • Szkoły Patronackie
    • Oferta wynajmu sal
    • Program lojalnościowy
    • Praca w WSIiZ
    • Współpraca międzybiblioteczna
  • Kontakt
    • Biuro ds. Doskonalenia Jakości Kształcenia
    • Biuro ds. Osób Niepełnosprawnych
    • Biuro Karier
    • Biuro Marketingu
    • Biuro Nauki oraz Biblioteka
    • Biuro Obsługi Studiów Podyplomowych
    • Biuro Organizacji Studiów
    • Biuro Planowania Kształcenia
    • Biuro Płatności
    • Biuro Rekrutacji
    • Biuro Rektora
    • Biuro Rozwoju Uczelni i Współpracy z Otoczeniem Społeczno-Gospodarczym
    • Biuro Spraw Studenckich
  • Jesteś tutaj:  
  • Start
  • Informacje o nas
  • Podstawa prawna

COVER WSIIZ b


PODSTAWA PRAWNA

loading...
Dokumenty regulujące funkcjonowanie uczelni

Decyzja Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-ZNU-6014.203.2015.4.AN z dnia 07.09.2015 r. zmiana nazwy Uczelni

Decyzja Ministra Spraw Wewnętrznych i Administracji nr DAiPM-WSNPA-078-1-34/2019 z dnia 17.09.2019 r. w sprawie przyjmowania cudzoziemców

Statut Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Godło - załącznik nr 1 Statutu Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Znak Firmowy - załącznik nr 2 Statutu Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Aktualizacja strategii rozwoju wsiiz na lata 2019-2022

Strategia rozwoju wsiiz na lata 2012-2022

Aktualizacja strategii rozwoju wsiiz na lata 2015-2018 

Regulamin organizacyjny Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Raport samooceny - Chemia kosmetyczna
Raport samooceny - Kosmetologia
Uprawnienia do prowadzenia studiów

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DNS-WUN-6022-7438-2/SH/10 z dnia 29.07.2010 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku kosmetologia

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DKN-ZNU-6022.234.2013.5.SK z dnia 30.05.2014 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku kosmetologia

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-ZNU-6022.55.3.2016.AN z dnia 14.06.2016 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia kosmetyczna

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN-6022.46.3.2017.AN z dnia 08.06.2017 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku dietetyka

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN-5014.175.2019.AN.4 z dnia 24.07.2019 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia żywności

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW.WNN.5014.296.2020.4.IZ z dnia 10.03.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku technologia kosmetyku

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN.8014.38.2021.KT.5 z dnia 31.05.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku chemia ogólna

Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr MNiSW-DSW-WNN.8014.23.2021.KT.5 z dnia 20.08.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku inżynieria ochrony zdrowia i promocja

Decyzja Ministra Edukacji i Nauki nr DSW-WNN.8014.213.2021.3.MG z dnia 02.11.2021 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów drugiego stopnia na kierunku Dietetyka
Decyzją Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego nr DSW.WSM.8014.46.2022.7.AS z dnia 28.11.2022 r. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia w Warszawie otrzymała uprawnienia do prowadzenia studiów pierwszego stopnia na kierunku pielęgniarstwo
Ocena programowa PKA

Uchwała nr 791/2022 w sprawie oceny programowej kierunku chemia kosmetyczna

Uchwały Senatu

UCHWAŁA 10/2021 w sprawie warunków, trybu i terminów postępowania rekrutacyjnego na studia pierwszego i drugiego stopnia w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie 

w roku akademickim 2022/2023

UCHWAŁA 10a/2021 w sprawie warunków, trybu i terminów postępowania rekrutacyjnego do odbywania kształcenia specjalistycznego w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

w roku 2022/2023

Załącznik nr 1 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 2 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 3 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 4 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 5 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 6 do UCHWAŁA 10/2021

Załącznik nr 7 do UCHWAŁA 10/2021

Regulaminy dotyczące procesu dydaktycznego

Regulamin studiów Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin zaliczenia zajęć z wychowania fizycznego
Regulamin studiów podyplomowych Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin studenckich praktyk zawodowych Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin organizacji procesu dyplomowania Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin organizacji egzaminu dyplomowego w formie praktycznego egzaminu zawodowego na studiach I stopnia na kierunku kosmetologia w Wyższej Szkoole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Procedura odwoławcza od wyników części teoretycznej i/lub praktycznej dyplomowego egzaminu zawodowego obowiązującego na studiach I stopnia na kierunku Kosmetologia w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie
Bezpieczeństwo na uczelni i przeciwdziałanie zjawiskom patologicznym

     

Kodeks etyki studenta

Kodeks etyki wykładowcy

Regulamin przyjmowania i rozpatrywania skarg i wniosków w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Procedura rozwiązywania konfliktów i zapobiegania aktom przemocy

Polityka antymobbingowa i antydyskryminacyjna Wyższej Szkoły Inżynierii i Zdrowia w Warszawie 

Polityka antykorupcyjna w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Procedura odwoływania zajęć dydaktycznych i organizacji zastępstw

Regulamin zarządzania prawami autorskimi, prawami pokrewnymi i prawami własności przemysłowej oraz zasad komercjalizacji

Procedura antyplagiatowa

Zarządzenie Rektora nr 1/2019

Załącznik nr 1 do Zarządzenia Rektora nr 1/2019

Załącznik nr 2 do Zarządzenia Rektora nr 1/2019

Zarządzenie Rektora nr 2/2019

Załącznik nr 1 do Zarządzenia Rektora nr 2/2019

Załącznik nr 2 do Zarządzenia Rektora nr 2/2019

Ramowy program szkolenia BHP

Obowiązki nauczyciela w zakresie BHP

Instrukcja BHP oraz zasady porządkowe pracowni komputerowych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w laboratoriach chemicznych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni anatomii człowieka

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni biochemii
Instrukcja BHP regulamin korzystania z sali fitness

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni fizjologii człowieka

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni mikrobiologii

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowniach specjalistycznych

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni technologii żywności i potraw

Instrukcja BHP uczestnictwa w zajęciach realizowanych w pracowni wizażu

Procedura oceny bezpieczeństwa sanitarno-epidemiologicznego w pracowniach przygotowania zawodowego na kierunku kosmetologia – studia I i II stopnia
Komisja ds. jakości kształcenia

WEWNĘTRZNY SYSTEM ZAPEWNIANIA JAKOŚCI KSZTAŁCENIA

Regulamin działania Komisji ds. Jakości Kształcenia

Procedura oceny i weryfikacji infrastruktury dydaktycznej i badawczej

Procedura ewaluacji studenckich praktyk zawodowych

Procedura ewaluacji zajęć dydaktycznych

Procedura badania satysfakcji studentów i słuchaczy studiów podyplomowych z organizacji procesu dydaktycznego

Procedura przeprowadzania ankietyzacji absolwentów

Procedura przeprowadzania hospitacji w tradycyjnej formie

Procedura przeprowadzania hospitacji online

Procedura nadzoru administracyjnego zajęć organizowanych z wykorzystaniem metod i technik kształcenia na odległość

Raporty
Raport

RAPORTY

INNE DOKUMENTY PRAWNE
Procedura udostępniania informacji publicznej przez Wyższą Szkołę Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Regulamin korzystania z infrastruktury badawczej

Regulamin korzystanie z infrastruktury badawczej
Rada programowa

Regulamin Rad Programowych działających przy kierunkach prowadzonych w Wyższej Szkole Inżynierii i Zdrowia w Warszawie

Informacje o nas

  • Misja Uczelni
  • Władze uczelni
  • Podstawa Prawna
  • Certyfikaty i wyróżnienia
REKRUTACJA
 
Zadzwoń do nas+48 22 562 35 00WhatsApp+48 515 335 376
Napisz do nasrekrutacja@wsiiz.pl
Przyjedź do nas ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. nr 18, 02-366, Warszawa

 

Polityka Prywatności

Mapa Strony

  • Chemia żywności inżynier
  • Dietetyka kliniczna studia
  • Dietetyk studia
  • Kosmetologia studia

 

Kampus nr 1

Ul. Bitwy Warszawskiej 1920 nr 18
02-366 Warszawa

logo_szary.png 

Kampus nr 2

Al. Jerozolimskie 195 A
02-222 Warszawa

 

BIP

Copyright © 2020. Wyższa Szkoła Inżynierii i Zdrowia.
 
Opieka - DoCom
Autor: windweb.pl

Back to top

Pliki Cookies

Ta strona korzysta z „ciasteczek”, aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie. Klikając „Zgadzam się”, wyrażasz zgodę na użycie WSZYSTKICH plików cookie. Możesz jednak spersonalizować ustawienia plików cookies klikając „Ustawienia plików cookies”.

Ustawienia plików cookies Zgoda